BEAUTY FRIDGE KAO LJETNI  MUST HAVE

BEAUTY FRIDGE KAO LJETNI MUST HAVE

BEAUTY FRIDGE KAO PROLJETNI MUST HAVE 
 
Svijet njege kože i ljepote neprestano se razvija i predstavlja inovacije, a skin care zaljubljenike posebice je oduševio beauty fridge. Prošla su vremena kada smo u hladnjacima čuvali isključivo namirnice, jer na scenu su stupili beauty hladnjaci, kompaktni i posebno dizajnirani za vaše omiljene kozmetičke proizvode.  

 

 

  •  

 

KOZMETIČKI HLADNJACI POVEĆAVAJU UČINKOVITOST VAŠIH PROIZVODA 
 
Beauty hladnjaci dizajnirani su za pohranu vaših omiljenih seruma, hidratantnih krema, maski za lice još mnogo toga na optimalnoj temperaturi. Oni nisu samo estetičan dodatak, već apsolutni game changer kada je u pitanju briga o koži. Praktične prednosti su mnoge i upravo zato postao je nezaobilazan beauty uređaj ljubitelja proizvoda za njegu kože:  
Povećava učinkovitost: mnogi proizvodi za njegu kože sadrže aktivne sastojke koji se mogu razgraditi kada su izloženi toplini i svjetlu. Čuvajući ih u beauty hladnjaku, produljuju se njihova moć i učinkovitost, osiguravajući da svako nanošenje donosi maksimalnu korist vašoj koži. 
 
Umirujući spa osjećaj: osvježavajući osjećaj nanošenja ohlađenog proizvoda za njegu kože veoma će goditi vašem licu, posebice nakon dugog i napornog dana ili tijekom toplih mjeseci upravo to čini ga proljetnim must have proizvodom. Hladna temperatura smiruje upalu, smanjuje natečenost i pruža trenutačno olakšanje umornoj koži pod stresom. 
 
„Romantizira“ self care iskustvo: osim praktičnih prednosti, korištenje beauty hladnjaka pretvara iskustvo njege kože u svojevrsni ritual i vrijeme koje ćete odvojiti samo za sebe te donosi element luksuza u vašu svakodnevicu.  

 


 

STYLPRO BEAUTY FRIDGE ODSAD JE DOSTUPAN I U CRNOJ BOJI 


ROX Beauty apsolutni je lider u regiji kada su u pitanju pametni beauty uređaji, a vjerujemo da već znate da u našoj ponudi možete pronaći STYLPRO BEAUTY FRIDGE. Međutim, novost je ta da je odnedavno dostupan i u mnogima omiljenoj crnoj boji! 
StylPro Beauty Fridge  osigurava da kozmetički proizvodi, posebno organski, traju dulje i održavaju vrhunsku optimalnu svježinu. Čuvajući vaše kozmetičke proizvode hladnima, održavate njihov rok trajanja i dosljednost te smanjujete pojavu štetnih bakterija. Njegov kapacitet su četiri litre, a odličan je za pohranu šminke, kozmetike, proizvoda za njegu kože, lijekova. Čuva vaše proizvode i minimizira potrebu za korištenjem proizvoda sa štetnim nepotrebnim konzervansima. Hladi do 20°C ispod sobne temperature, a kako bi se izbjeglo smrzavanje i kondenziranje, ima zaštitu od niskih temperatura za održavanje unutarnje temperature iznad 2°C. Samim time što produljuje trajanje vaših proizvoda, potencijalno smanjuje količinu otpada, što je još jedna prednost ovog uređaja.