PMD Clean PRO Rose Quartz

PMD Clean PRO Rose Quartz

Na stanju
SKU
LJ03063

PMD Clean Pro Rose Quartz je pametan uređaj za čišćenje lica zasnovan na SonicGlow i ActiveWarmth tehnologiji sa kvarcnim kamenom koji će vašu svakodnevnu rutinu lepote podići na viši nivo.

Kupite ovaj proizvod i zaradite 24749 poena

PMD CLEAN PRO ROSE QUARTZ ZA ČIŠĆENJE LICA


Svakodnevna upotreba ActiveWarmth tehnologija ublažava nepravilnosti na vašem licu jer toplotna terapija i roze kvarc kamen povećavaju apsorpciju kozmetičkih proizvoda i smanjuju napetost i upale.


Tehnologija pulsiranja - Sonic Glow razbija prljavštinu i masnoću unutar pora sa 7.000 vibracija u minuti dok radi na savršenoj frekvenciji za podizanje, učvršćivanje i toniranje kože.


Uređaj koristi toplotnu terapiju u kombinaciji sa tehnologijom pulsiranja i dragim kamenom ružičastog kvarca, koji eliminiše toksine, smanjuje crvenilo i poboljšava elastičnost kože.

PMD uredjaji za ulepšavanje

Prednosti korišćenja PMD Clean PRO RQ uređaja:

  • Dubinski čisti kožu
  • Minimalizuje pojavu mitesera i zagađenja kože
  • Smanjuje zadržavanje ulja i pojavu masnoće
  • Podiže, učvršćuje i poboljšava tonus kože
  • Poboljšava apsorpciju proizvoda za negu kože.

Kao što smo već rekli, SonicGlow tehnologija uklanja i razbija prljavštinu i masnoću iz pora sa 7.000 vibracija u minuti, delujući snažnom frekvencijom za podizanje, učvršćivanje i toniranje kože. Tehnologija aktivnog zagrevanja – ActiveWarmth, koja se nalazi u glavi uređaja pruža toplotnu terapiju u kombinaciji sa SoncGlow pulsacijama, koje dodatno aktiviraju vaše proizvode za negu kože i dublje se upijaju, čime se postiže bolji efekat.


Ultra higijenski medicinski silikon je antibakterijski, otporan na mirise, hipoalergen i vodootporan. Stoga, glava uređaja nikada neće morati da se menja. Ovaj moćni uređaj ima dovoljno meka vlakna da bude pogodan za sve tipove kože. Ima 4 podesiva režima rada i nudi čitav niz opcija za čišćenje.

Delovi PMD Clean Pro Rose Quartz uredjaja za čišćenje lica

Rozi Kvarc

Ružičasti kvarc sadrži elemente koji uključuju magnezijum, gvožđe i kiseonik. Ovaj kamen je poznat po svojoj sposobnosti da smanji upalu i napetost.


KAKO SE KORISTI PMD CLEAN UREĐAJ OD ROZOG KVARCA:

  1. Navlažite lice toplom vodom i nežno umasirajte sredstvo za čišćenje
  2. Nakvasite uređaj pod tekućom vodom i uključite uređaj. Preporučujemo da koristite jedan od dva režima rada za optimalne rezultate čišćenja
  3. Nežno pomerajte glavu uređaja kružnim pokretima preko celog lica. Slobodni ste da se bavite oblastima za koje smatrate da je potrebno više vremena.
  4. Isperite lice i PMD Clean Pro RQ uređaj i dobro osušite

Nanesite svoj omiljeni proizvod za negu kože koristeći poleđinu PMD uređaja za čišćenje lica u režimu 3 ili 4. Aktivacijom toplotne terapije, proizvod za negu lica će imati bolji i snažniji efekat jer će se apsorbovati duboko u vašu kožu. Preporučujemo korišćenje režima 3 ili 4 za optimalnu masažu lica.

Da biste povećali apsorpciju obnavljajuće maske protiv starenja sa kolagenom, koristite termalnu ActiveWarmth tehnologiju na svom PMD Clean PRO RQ uređaju da dodatno masirate aktivne sastojke. Da biste poboljšali tretman protiv starenja, uključite režim 3 ili 4 na uređaju za učvršćivanje i toniranje kože.


Ovaj uređaj dolazi i u crnoj varijanti obogaćen opsidijan kamenom - PMD Clean Pro OB uređaj.

 

Napiši recenziju:
Recenzirate:PMD Clean PRO Rose Quartz
Vaša ocena