Rox'n'Roll Jade roller za lice

Rox'n'Roll Jade roller za lice

Special Price 2.870,00 RSD Regularna cena 3.055,64 RSD
Na stanju
SKU
LJ20814

Rox’n’Roll Jade roller za lice

Rox’n’Roll Jade roller za lice i Gua Sha kamen čekaju te u paketu. Napravljene od žada, njihova primarna funkcija je da stimulišu cirkulaciju u licu I stimulišu limfni sistem i stimulišu limfnu drenažu po celom licu. Roller se koristi za jednostavnije, a kamen za naprednije primene. A kako sve pomaže žad? Evo par glavnih prednosti:

 • smanjenje crvenila na licu,
 • umirivanje i opuštanje kože,
 • poboljšanje apsorpcije ulja u kožu lica,
 • učvršćuje kožu.

Kupite ovaj proizvod i zaradite 2870 poena

Valjak je napravljen od žada, a sa druge strane drške nalazi se još jedan manji valjak od istog materijala.

Preporučuje se da jade roller koristite barem 3 puta nedeljno, a možete ga koristiti i na dnevnoj bazi. Potrebno je posvetiti oko 10 minuta masaži lica ovim proizvodom. Može se koristiti na svim tipovima kože.

Prednosti korištenja jade rollera

Primarna funkcija valjka od žada je da stimuliše cirkulaciju u licu. Ovo takođe stimuliše limfni sistem i podstiče se limfna drenaža po celom licu.

Jade rolleri imaju još sjajnih prednosti kao što su:

 • smanjenje crvenila na licu,
 • umirivanje i opuštanje kože,
 • poboljšanje apsorpcije ulja u kožu lica,
 • zatezanje kože.

Kako koristiti jade roller?

Kao što smo već rekli, jade roller se sastoji od većeg valjka sa jedne strane drške  i manjeg valjka sa druge strane. Veći kamen namenjen je za upotrebu na vilici, obrazima i čelu, dok se manji kamen koristi ispod očiju i oko usta.

Preporučuje se upotreba jade roller na čistom licu, pre nanošenja krema i ulja. Međutim, Jade roller možeš koristiti i nakon umivanja, posle nanošenja ulja. Valjkom je potrebno prelaziti po licu u „gore-dole“ pokretima, s laganim pritiskom i akcentom na kretanje ka gore. Takođe, pomerite valjak sa sredine ka kraju lica. Valjkom možete prelaziti preko celog lica, a preporučuje se korišćenje ovog proizvoda i na vratu.

 

Efekat ovog proizvoda je povećan zahvaljujući tome što su valjci prirodno hladni. Ako želite, jade roller možete držati u frižideru radi boljeg efekta.

Gua Sha kamen 

Gua Sha masaža lica je tip masaže uz pomoć ravnog kamena kojim se prolazi po licu. Prednosti ove masaže lica su brojne, a između ostalog, stimuliše cirkulaciju lica i smanjuje napetost u mišićima lica. Gua Sha metoda masaže potiče od drevnih Kineskih i jugoistočnoazijskih medicinskih tehnika.

Tradicionalno , to je ponovljeno struganje određenog dela tela kako bi se stimulisala cirkulacija, uz upotrebu različitih predmeta. Gua Sha masaža lica je nešto drugačija tehnika jer se koristi lagani pritisak ruke na obli kamen kojim se prolazi po licu.

Prednosti Gua Sha masaže lica

Najistaknutije prednosti Gua Sha masaže lica su poticanje cirkulacije lica i opuštanje mišićne napetosti. Upravo zato Gua Sha masaža pomaže procesu faceliftinga.

Ostale prednosti ove masaže su sledeće:

 • jača mišiće lica,
 • izglađuje kožu i umanjuje izgled bora,
 • stimuliše proizvodnju kolagena,
 • smanjuje tamne podočnjake,
 • čini kožu blistavom i daje joj zdrav izgled.

Osim beauty prednosti Gua Sha masaže za kožu lica, ova tehnika može doprineti i celovitoj relaksaciji.

 

Valjak je izrađen od žada, a na drugoj strani ručke nalazi se još jedan manji valjak od istog materijala.

Preporuka je da jade roller koristiš barem 3 puta nedeljno, a možeš ga koristiti i na dnevnoj bazi. Potrebno je posvetiti oko 10 minuta masaži lica ovim proizvodom. Može se koristiti na svim tipovima kože.

Prednosti korištenja jade rollera

Primarna funkcija valjka od žada jest podsticanje cirkulacije u licu. Time se također stimulira limfni sastav i podstiče se limfna drenaža po celom licu.

Jade rolleri imaju još sjajnih prednosti kao što su:

 • smanjenje crvenila na licu,
 • umirivanje i opuštanje kože,
 • poboljšanje apsorpcije ulja u kožu lica,
 • učvršćivanje kože.

Učinak ovog proizvoda povećan je zahvaljujući tome što su valjci prirodno hladni. Ako želiš, jade roller možete držati u hladnjaku za bolji efekt.

Kako koristiti jade roller?

Kao što smo već rekli, jade roller se sastoji od većeg valjka na jednoj strani ručke i manjeg valjka na drugoj strani. Veći kamen namenjen je upotrebi na vilici, obrazima i čelu, dok se manji kamen koristi ispod očiju i oko usta.

Preporučuje se koristiti jade roller na čistom licu, pre nanošenja krema i ulja. No, Jade roller možeš koristiti i nakon umivanja, posle nanošenja ulja. Valjkom je potrebno prelaziti po licu u „gore-dole“ pokretima, s laganim pritiskom i naglaskom na kretnji prema gore. Također, pomerajte valjak i od sredine prema kraju lica. Valjkom možete prelaziti preko celog lica, a preporučuje se korišćenje ovog proizvoda i na vratu.

Gua Sha kamen 

Gua Sha masaža lica je tip masaže uz pomoć pljosnatog kamena kojim se prolazi po licu. Prednosti ove masaže za lice su brojne, a između ostalog, podstiče cirkulaciju lica i smanjuje napetost u facijalnim mišićima. Gua Sha metoda masaže potiče iz drevnih Kineskih i jugoistočnih azijskih medicinskih tehnika.

Rox'n'roll Jade Roller Za Lice Kamen

Tradicionalno se radi o uzastopnom struganju određenog dela tela kako bi se podstaknula cirkulacija, uz upotrebu različitih predmeta. Gua Sha masaža lica je nešto drugačija tehnika jer se koristi lagani pritisak ruke na obli kamen kojim se prolazi po licu.

Prednosti Gua Sha masaže lica

Najistaknutije prednosti Gua Sha masaže lica su podsticanje cirkulacije lica i opuštanje mišićne napetosti. Upravo zato Gua Sha masaža pomaže procesu faceliftinga.

Ostale prednosti ove masaže su sledeće:

 • učvršćuje facijalne mišiće,
 • izglađuje kožu i umanjuje izgled bora,
 • podstiče proizvodnju kolagena,
 • smanjuje tamne podočnjake,
 • čini kožu blistavom i daje joj zdrav izgled.

Osim beauty prednosti Gua Sha masaže za kožu lica, ova tehnika može doprineti i celovitoj relaksaciji.

Kako koristiti Gua Sha kamen kod kuće?

Pre početka kućne Gua Sha masaže lica trebaš oprati ruke i lice. Na čisto i suvo lice naneseš hidratizirajuću vodicu za lice. Potom nežno umasiraš serum za lice ili ulje (oko 5 kapi) na lice kako bi kamen lakše klizio po koži.

Kamenom prolaziš po određenom delu lica pod uglom od 45 stepeni (ili manje) i uz lagani pritisak prema gore. Po istom području dobro je proći kamenom 3 puta dok još učiš kako ga koristiti. Ne preporučuje se upotreba kamena na jednom mestu više od 10 puta prilikom masaže.

Mesta na kojima se Gua Sha kamen najčešće koristi na licu su sledeća:

 • brada,
 • vilica,
 • jagodice lica (ispod, iznad i po jagodicama),
 • ispod očiju,
 • obrve,
 • između obrva,
 • čelo.

Trebaš početi od najdonjeg dela lica i polako menjati mesto prema gornjem delu lica. Kamen možeš koristiti i na vratu, ali zapamti naneti ulje i na to područje.

Koja je razlika između Rollera i Gua Sha kamena?

Roller i Gua Sha kamen mogu biti napravljeni od istog materijala, kao što je žad ili kvarc. Oba proizvoda podstiču cirkulaciju u licu. Ipak, kod Gua Sha kamena koristi se jači pritisak, a tehniku upotrebe je potrebno usavršavati. Dok je primarna namena rollera podsticanje cirkulacije i limfna drenaža, Gua Sha kamen primarno se koristi za opuštanje i učvršćivanje facijalnih mišića. Iako i valjak od žada može opustiti i učvrstiti mišiće, efekt je veći s Gua Sha kamenom zbog jačeg pritiska prilikom upotrebe

Kako su nastali valjci od žada za beauty upotrebu?

Kineska aristokratija dugo je čuvala tajnu žada kao poludragog kamena čija je moć izvukla negativni či iz organizma. Bogate Kineskinje počele su ga primenjuju u svojoj beauty rutini još u sedmom veku, i to pomoću rolera, odnosno masažera s dve strane i dva kamena žada sa svake strane. Metafizički, žad donosi mir i sklad, a poznato je da pomaže u smanjenju stresa.

Napiši recenziju:
Recenzirate:Rox'n'Roll Jade roller za lice
Vaša ocena