Set PMD Kiss + StylPro Mirror

Set PMD Kiss + StylPro Mirror

Special Price 16.100,00 RSD Regularna cena 25.790,00 RSD
Na stanju
SKU
LJ00673MIR

To je ono što ste čekali - dva fantastična kozmetička uređaja po odličnoj ceni! Priuštite sebi PMD Kiss za lepše usne i prenosivo LED ogledalo na baterije za vašu svakodnevnu rutinu lepote.

Kupite ovaj proizvod i zaradite 16100 poena

U ovom setu dobijate dva odlična kozmetička uređaja po odličnoj ceni!

 

StylPro Mirror je kozmetičko ogledalo sa ugrađenim LED svetlima koja obezbeđuju prirodno i ravnomerno osvetljenje lica. Ovo ogledalo takođe ima ugrađeni Bluetooth zvučnik, koji omogućava bežično povezivanje sa vašim mobilnim uređajem kako biste mogli da slušate svoju omiljenu muziku dok se spremate.

 

StylPro Mirror ima dva režima osvetljenja, dnevni i noćni, koji se lako mogu menjati prema potrebama korisnika. Takođe, ogledalo ima funkciju automatskog isključivanja nakon 15 minuta, što je korisno za uštedu energije i produženje trajanja baterije.

 

PMD Kiss  je uređaj za negu usana koji koristi tehnologiju vakuuma da nežno poveća cirkulaciju krvi u usnama i stvori puniji izgled usana. Uređaj je dizajniran da se koristi sa posebnim serumom za usne koji se nanosi pre upotrebe uređaja.


Serum sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline, peptida i kolagena koji pomažu u hidrataciji, obnavljanju i napunjenosti usana.


PMD Kiss je jednostavan za korišćenje i nudi tri različita načina rada, u zavisnosti od preferencija korisnika. Uz redovnu upotrebu, PMD Kiss može pomoći u postizanju dugotrajnih, prirodnih i punijih usana.

Napiši recenziju:
Recenzirate:Set PMD Kiss + StylPro Mirror
Vaša ocena