Set Smoothskin Pure Fit + Stlypro set za ćišćenje kistova

Set Smoothskin Pure Fit + Stlypro set za ćišćenje kistova

Special Price 36.300,00 RSD Regularna cena 48.870,00 RSD
Na stanju
SKU
LJ78309SET

Vrhunski model Smoothskin Pure Fit je verovatno najbolji IPL / borac za kosu na tržištu. Dolazi po sniženoj ceni i uz poklon - StilPro set za čišćenje četkica!

Kupite ovaj proizvod i zaradite 36300 poena

Smoothskin Pure Fit je vrhunski model premium engleske kompanije Smoothskin, koja proizvodi jedan od najboljih IPL-ova na tržištu. Intense Pulse Light je tehnologija koja koristi svetlosne impulse za uklanjanje korena kose. Na ovaj način dobijate trajno glatku kožu bez dlačica, uz potpuno bezbolan i brz tretman za koji smo donedavno morali da idemo kod kozmetičara.

 

Ovaj set takođe uključuje inovativni StilPro set za čišćenje i sušenje četkica, koji koristi tehnologiju centrifugiranja. Ovo mu omogućava da brzo i efikasno očisti različite vrste četkica, uključujući puder, rumenilo, senke za oči i još mnogo toga. Na ovaj način četkice dugo ostaju čiste i spremne za upotrebu, što pomaže u produženju veka četkica i sprečava stvaranje bakterija.

 

Kao i drugi Rok Beauti proizvodi, i Smoothskin i StilPro dolaze sa premium garancijom što znači da nema popravki - ako ne rade prema specifikacijama, dobijate novi uređaj u kutiji.

Napiši recenziju:
Recenzirate:Set Smoothskin Pure Fit + Stlypro set za ćišćenje kistova
Vaša ocena