Set StylPro Mirror + NuFace FIX

Set StylPro Mirror + NuFace FIX

Na stanju
SKU
LJ00769MIR

Ima smisla: inovativni uređaj za lepotu kao što je StylPro Mirror briljantno se uparuje sa NuFace Fix uređajem za izglađivanje bora.

Priuštite sebi ovaj komplet za negu lica uz značajnu uštedu!

Kupite ovaj proizvod i zaradite 27480 poena

StylPro Mirror je kozmetičko ogledalo sa ugrađenim LED svetlima koja obezbeđuju prirodno i ravnomerno osvetljenje lica. Ovo ogledalo takođe ima ugrađeni Bluetooth zvučnik, koji omogućava bežičnu vezu sa vašim mobilnim uređajem kako biste mogli da slušate svoju omiljenu muziku dok se spremate.

 

StylPro Mirror ima dva režima osvetljenja, dnevni i noćni, koji se lako mogu menjati prema potrebama korisnika. Takođe, ogledalo ima funkciju automatskog isključivanja nakon 15 minuta, što je korisno za uštedu energije i produženje trajanja baterije.

 

NuFACE Fix je prenosivi uređaj za negu kože koji koristi mikrostruje za ciljanje bora, finih linija i tamnih krugova oko očiju, usana i nosa. NuFace Fix stvara impulse mikrostruja koji stimulišu proizvodnju kolagena i elastina, što pomaže u smanjenju bora i drugih znakova starenja.

 

NuFACE Fix je dizajniran za jednostavnu upotrebu i pruža trenutne rezultate, što ga čini pogodnim za upotrebu pre važnih događaja ili sastanaka. Uređaj se može koristiti sa posebnim serumom za negu kože koji pojačava njegovu efikasnost, a može se puniti i preko USB-a, što ga čini pogodnim za putovanja.

Napiši recenziju:
Recenzirate:Set StylPro Mirror + NuFace FIX
Vaša ocena