TriPollar DESIRE

TriPollar DESIRE

Na stanju
SKU
LJ00783

Predstavljamo najnoviju inovaciju u RF kućnim tretmanima protiv starenja u vidu TriPollar DESIRE uređaja.

Nadovezujući se na moćnu i efikasnu Multi-RF tehnologiju, DESIRE koristi inovativnu turbo funkciju kreiranu posebno za ovaj uređaj koja doprinosi bržem i efikasnijem radio frekventnom (RF) tretmanu, a garantuje podebljanu, mladalačku kožu sa vidljivo smanjenim borama uz profesionalne rezultate od prve upotrebe, bez odlaska u kozmetički salon.

Kupite ovaj proizvod i zaradite 76299 poena

TriPollar DESIRE predstavlja najnoviju inovaciju u RF tretmanu protiv bora kod kuće.

Nadovezujući se na moćnu i efikasnu Multi-RF tehnologiju, DESIRE koristi inovativnu turbo funkciju kreiranu posebno za TriPollar DESIRE uređaj.

Turbo funkcija doprinosi još bržem i efikasnijem RF tretmanu podmlađivanja kože, vidljivo smanjuje bore i daje profesionalne rezultate od prve upotrebe.

devojka pokazuje tripollar desire uredjaj

NOVE REVOLUCIONARNE TEHNOLOGIJE

Novi TriPollar DESIRE je revolucionarni kućni RF tretman sa ugrađenom turbo funkcijom za najefikasnije rezultate.

Jedini je RF tretman do sada sa integrisanim algoritmom termičkog mapiranja koji obezbeđuje najoptimalniju moguću temperaturu za svaki deo kože lica.

Ovaj uređaj bezbolno prodire u kožu i zagreva dermis, čime se stimuliše prirodna proizvodnja kolagena i elastina tako da koža lica deluje primetno zategnutije, sa vidljivo manje bora.

devojka primenjuje tirpollar desire uredjaj kako bi zategla kozu lica

Neinvazivni tretman kože ne zahteva vreme oporavka i zarastanja, što znači da se može bezbedno i bez rizika koristiti u bilo kojoj rutini nege kože.

TURBO-RF UNAPREĐENA TEHNOLOGIJA

Turbo Multi-RF je poboljšana tehnologija koja zagreva slojeve dermisa većom brzinom za bržu stimulaciju kolagena i zategnutiju kožu.

ALORITAM TERMALNOG MAPIRANJA

Algoritam termičkog mapiranja kontroliše proces zagrevanja kontinuiranim uzorkovanjem temperature tkiva na pet različitih toplotnih tačaka na licu za intuitivna podešavanja tretmana.

REZULTATI LEČENJA TRIPOLAR DESIRE UREĐAJEM

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, ali su i kumulativni, što znači da se svakim tretmanom postižu još bolji rezultati. A najbolji rezultati će biti vidljivi nakon 6-8 nedelja, korišćenjem tretmana 2-3 puta nedeljno.

Napiši recenziju:
Recenzirate:TriPollar DESIRE
Vaša ocena