TRIPOLLAR STOP VX PREMIUM anti-aging uređaj za lice

TRIPOLLAR STOP VX PREMIUM anti-aging uređaj za lice

Na stanju
SKU
LJ007464

Kozmetički tretman pomlađivanja kože lica odsad nije rezervisan samo za salone. Tripollar STOP VX Premium deluje odmah i kreira dugoročne anti-aging rezultate.

  • višenamenski uređaj s vrhunskim tehnologijama
  • precizan, fokusiran tretman s pravom sofisticiranošću
  • siguran, netoksičan, koristeći najbolje profesionalne standarde u materijalima i tehnologiji
  • najnovija inovacija vodećeg branda na tržištu RF tehnologija 

Kupite ovaj proizvod i zaradite 70500 poena

KAKO DELUJE?

TriPollar Multi-RF izmenjivi RF talasi "češljaju" slojeve dermisa kako bi pružili ravnomerni učinak grejanja na celom pojasu slojeva kolagena i elastina. TriPollar StopVX optimiziran je za sinergiju RF i DMA Gen2, što omogućuje i optimalan profil grejanja za brže i delotvornije rezultate - dosta je samo 3-5 minuta tretmana da bi se videli rezultati.

 

 

Nova generacija DMA nudi 1000 kontrakcija mišića za manje od 3 minuta za prirodan efekt oblika V i ukupne rezultate podizanja. Kombinacija Multi-RF i DMA Gen2 nudi optimalne rezultate, posebno za V-oblik čeljusti (SMAS), s  bržim i preciznijim grejanjem područja i češćim kontrakcijama mišića.

 

Uz Rox Beauty i vrhunsko Tripollar iskustvo, i kod kuće možeš da se osećaš poput zvezde. A tako ćeš da i izgledaš.

 

REZULTATI

S TriPollar Stop VX-om ceo je rezultat i veći od broja njegovih delova. Rezultati upotrebe uređaja: 

  • efikasno poboljšava izgled bora 
  • zateže kožu 
  • definiše liniju vilice 
  • poboljšava ravnomernost tonusa kože 

Simbiotski učinak tehnologija rezultira dugotrajnim učinkom: 

  • smanjenja umora mišića, što rezultira dugotrajnim učincima u poređenju s alternativama.
  • Multi-RF podstiče obnavljanje kolagena i elastina u širokom pojasu dermis i omogućuje kumulativni učinak kroz vreme.

Tripollar Stop Vx Image

 

ODMAH VIDLJIVI REZULTATI Zahvaljujući poboljšanom dizajnu proizvoda i tehnologijama, TriPollar Stop VX nudi ugodan tretman,  bez bolova i zastoja. S dve glavne tehnologije TriPollar Stop VX tretira različite slojeve dermisa i mišića, a rezultati su odmah vidljivi! DMA Gen2 stimulira mišiće zbog kojih se oni pomeraju i tako jačaju toniranje mišića u tretiranom području,  što rezultira efektom liftinga.

 

DMA ubrzava limfnu drenažu i protok krvi pa na taj način optimizira  oksigenaciju i detoksikaciju tkiva. Oksigenacija stanica kože povećaće njihov metabolizam i, kao rezultat, izgled kože će da se vidno poboljša. Poboljšana cirkulacija krvi rezultira poboljšanjem tonusa kože, što korisnici opisuju kao poboljšanu  debljinu i elastičnost tkiva.

 

KAKO SE KORISTI?

 

UREĐAJ SIGURAN ZA KORIŠĆENJE

Temperaturni senzor ugrađen u TriPollar Stop VX osigurava da se za vreme tretmana održava tačna i  delotvorna temperatura, sprečavajući oštećenje kože. Korišćenjem proizvoda nema opasnosti od opekotina ili lipolize, jer se neprestano nadgledaju i održavaju tačna dubina i temperatura za pomlađivanje kože.

Tripollar Stop Vx Image 2

 

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE U JEDNOM UREĐAJU

Višenamenski uređaj s inovativnim Multi-RF načinom delovanja i Gen2 vrlo delotvorne dinamičke aktivacije mišića (DMA), kombinovana za najbolje rezultate. DMA Gen2 uzima najbolje od postojećih tehnologija stimulacije mišića, poput EMS-a i mikrostruje, i stimuliše mišiće lica dok odašilje asinkronu električnu energiju niske frekvencije optimiziranu za učvršćivanje, toniranje i podizanje.

Napiši recenziju:
Recenzirate:TRIPOLLAR STOP VX PREMIUM anti-aging uređaj za lice
Vaša ocena