TRIPOLLAR STOP X ANTI-AGING UREĐAJ ZA LICE

TRIPOLLAR STOP X ANTI-AGING UREĐAJ ZA LICE

Na stanju
SKU
LJ00707

Prednosti TriPollar Stop X uređaja protiv starenja lica:

  • Rezultati vidljivi odmah
  • Definiše i tonira ten kože
  • Smanjuje fine linije i bore
  • Koristi tehnologiju sa više radiofrekvencija
  • Brzi, jednostavni i bezbolni tretmani.

Kupite ovaj proizvod i zaradite 45000 poena

Uz Rox Beauty i vrhunsko TriPollar iskustvo, možeš se osećati poput zvezde i kod kuće. A tako ćeš i izgledati!

TriPollar Stop X predstavlja najnovije rešenje RF tehnologije iz udobnosti vašeg doma. Na temelju revolucionarne TriPollar Multi-RF tehnologije, TriPollar Stop X homogeno utiče na sve slojeve dermisa za brži, sigurniji i učinkovitiji tretman.

Tripollar Stop X Multi RF uredjaj

Tripollar STOP X daje estetske rezultate na profesionalnom nivou koji su odmah vidljivi, ali i dugotrajni. Korisnici TriPollar Stop X anti-aging uređaja uživaju u kombinovanim prednostima jedinstvenog neprobojnog gela koji osigurava isporuku fokusirane RF energije u prave slojeve dermisa pomoću novo dizajniranih elektroda.

Tripollar Stop X uredjaj sa zastitnom glavom i bez nje

Inovativni senzor temperature osigurava učinkovit i siguran tretman, a istovremeno podstiče dermalnu aktivnost koja ubrzava prirodnu proizvodnju kolagena - proteina koji je odgovoran za glatku i fleksibilnu teksturu kože.

Antiaging Uredjaj Tripollar Stop X bez zastitne glave

 

KAKO SE KORISTI TRIPOLLAR STOP X?

Područje koje želite da tretirate treba podeliti na broj manjih područja fokusa, pomerajući uređaj vrlo sporim i kružnim pokretima po površini kože kako bi se stanice zagrejale do optimalne temperature. Preporučeno vreme tretmana je 15-20 minuta, 2-3 puta nedeljno.

 

Ponavljanje ovih tretmana u trajanju od 6 do 8 nedelja podstiče proizvodnju kolagena, stvarajući deblji sloj dermisa. Preporučuje se da se nastavi sa programom održavanja 2-4 puta mesečno. To će pružiti bolju potporu koži i značajno će odložiti znakove starenja.

 

REZULTATI

TriPollar Stop X deluje neverovatno brzo - rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana i dugotrajni su. Uz stalnu upotrebu, može učinkovito usporiti znakove starenja.

Rezultati Pre i Posle Korišćenja Tripollar Stop X Uredjaja

 

Kao što smo već napomenuli, za najbolje rezultate koristite uređaj 2-3 puta nedeljno u trajanju od oko 6-8 nedelja. Nakon toga, rezultate možete održavati ponavljanim tretmanima, 2-4 puta mesečno, po potrebi.

 

 

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU TRIPOLLAR STOP UREĐAJA?

Uporedjivanje Tripollar Uredjaja

 

Napiši recenziju:
Recenzirate:TRIPOLLAR STOP X ANTI-AGING UREĐAJ ZA LICE
Vaša ocena