Otkrivamo pobednika regionalnog projekta lepote ROX Beauty Battle

Otkrivamo pobednika regionalnog projekta lepote ROX Beauty Battle

Regionalni beauti projekat je početkom maja okupio šesnaest influensera iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine sa zadatkom da svojim promotivnim vještinama i influenserskim talentom i znanjem angažuju što veći broj svojih pratilaca na društvenim mrežama i predstave njih sa novitetima u industriji lepote koje region donosi na tržište kompanija ROX Beauty.

Nakon mesec dana takmičenja, šestoro plasiranih finalista iz Hrvatske i Srbije otputovalo je u srce prelepog Bokokotarskog zaliva u Crnoj Gori, gde je održano veliko finale sa voditeljkom programa Mirnom Maraš.

rbb finale (2)

[gallery size="large" link="file" ids="50112,50118,50116"]

Devojke su imale priliku da čamcem obiđu prirodne lepote zaliva, a najviše ih je oduševilo malo ostrvo sa kapelom Gospe od Škrpjela gde, po običaju i legendi, mladenke ostavljaju svadbene bukete.

Nakon obilaska znamenitosti prelijepog zaliva, djevojke su se prepustile blagodatima Zdravstvenog centra VRMAC u okviru hotela Plavi kotorski zaliv u kojem su boravile.

Svaka devojka u VRMAC centru dočekana je sa specijalno kreiranim kozmetičkim tretmanom, a devojke su svoju rutinu lepote nastavile sa ROX Beauty proizvodima Smoothskin IPL, Nuface aparatom za lice i PMD aparatom za čišćenje i mikro dermoabraziju lica i tela.

[gallery size="large" ids="50106,50108,50110"]

 

 

Svečanu završnu večeru ovog druženja i ceo projekat ROKS Beauti Battle devojke su započele aperitivom u Rooftop baru hotela i nastavile u restoranu prepričavanjem utisaka i muzike, ali i uz dozu uzbuđenja zbog iščekivanje konačnih rezultata i proglašenje pobednika.

 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Nera Nikolic (@nera_nikolic)

 

Prema pažljivo obrađenim rezultatima koje je sproveo organizator, Tina Grabež iz Srbije je zaslužila pobedu u ROKS Beauti Battle 2022!

Tina takođe postaje ekskluzivni ambasador brenda i lice ROKS Beauti Battle-a.

rbb finale (9)

Drugoplasirana Nera Nikolić iz Hrvatske osvaja putovanje za dvoje na neku od svetskih destinacija.

Pet nedelja takmičenja je prošlo veoma brzo, a ako niste uspeli da pratite sve, sve sjajne sadržaje koje su devojke kreirale možete pogledati na ROX Beauty Instagramu.

Sve odlične kozmetičke uređaje možete pronaći i na vebshopu vvv.rokbeuti.rs ili u ROX Beauty premium prodavaonici u TC DElta City u Beogradu

https://www.youtube.com/watch?v=dM5fIcC6mto