Rox Beauty LED maska za lice

Predstavljamo ROX Beauty LED masku!

 

Tokom proteklih nekoliko godina, aparati za lepotu i negu kože preselili su se iz salona facialista u udobnost naših domova. U ovom prelaznom periodu istakle su se LED maske za lice koje rade na principu crvenih i bliskih infracrvenih LED dioda koje emituju svetlost za ciljanu višestruku negu kože.

Šta je tačno LED svetlosna terapija?

Trenutno se LED svetla koriste u širokom spektru oblasti, uključujući dermatologiju i lepotu, jer pružaju efikasne i minimalno invazivne tretmane. U okviru vidljivog spektra nalazi se sedam tipova LED svetala: crvena, narandžasta, žuta, zelena, cijan, plava, ljubičasta i bela, koje možemo smatrati dodatnim.

Svaka boja odgovara određenoj talasnoj dužini, zbog čega manje ili više prodire u kožu. Što je duža talasna dužina (crvena ili narandžasta, na primer), to dublje prodire u različite slojeve kože. Što je kraća dužina (plava i ljubičasta), veća je njena energija, sa slabijim prodorom u kožu. I baš kao što UV svetlost utiče na kožu, boje spektra vidljive svetlosti takođe utiču na ćelije i tkiva.

Rox Beauty LED maska za lice

Stres u velikoj meri utiče na naš najveći organ, gde su posledice odmah vidljive. Zato je brend Rox Beauty mislio na sve i kreirao svoju LED masku za lice, koja donosi čak sedam različitih LED dioda - svaka sa svojom funkcijom.

LED maska za lice ovog brenda uništava bakterije koje izazivaju akne, stimuliše proizvodnju novih ćelija kože i obnavlja stare, a ono što je mnogim ženama važno – smanjuje vidljivost bora.

Određeni problemi kože se tretiraju sa svakim svetlom:

  • Crvena - za mladalački sjaj, zaglađuje teksturu kože uzrokovanu starenjem i spoljnim uticajima;
  • Plava - pomaže u otčepljivanju pora i čisti ih;
  • Zelena - za ujednačen ten, pruža zdrav sjaj i tonira kožu;
  • Žuta - protiv iritacije, pomaže u smirivanju nadražene i otečene kože i smanjuje svrab i iritaciju;
  • Narandžasta - za blistavost, osvetljava ten i čini ga blistavijim;
  • Umirujući cijan - smiruje grubu, iritiranu i dehidriranu kožu;
  • Ljubičasta - za bolju otpornost, poboljšava ukupni tretman
  • Infracrvena - za pojačan efekat tretmana, podržava sve navedene tretmane za bolje i poboljšane rezultate.

Svaki tretman se može uraditi posebno, ali prednost ove maske je što možete kombinovati sva svetla u jednom tretmanu kako biste svojoj koži dali dnevnu dozu sjaja i lepšu teksturu.