L'Oreal Professionnel SteamPod 4.0 Parna Presa za Kosu

L'Oreal Professionnel SteamPod 4.0 Parna Presa za Kosu

Na stanju
SKU
LJ711641

L'Oreal SteamPod 4 presa za kosu na paru je revolucionarni uređaj za ispravljanje kose kombinacijom tretmana parom i keratinom. Tanji je, lakši i brži od prethodnika, a ravnanje se vrši u jednom prolazu!

Kupite ovaj proizvod i zaradite 45999 poena

SteamPod 4 Presa za kosu na paru


Vaša kosa zaslužuje najbolje! Steampod 4.0 presa za kosu je upravo to - najbolje što možete dati svojoj kosi. Profesionalna presa sa konstantnom parom pod visokim pritiskom nežno priprema kosu za proces stilizovanja i stoga izbegava preteranu toplotu.

izgled kose pre i posle primene loreal steampod 4 prese za kosuizgled kose pre i posle primene loreal steampod 4 prese za kosu

Najbolje je upravo postalo bolje: L'Oreal Steampod 4.0 Professional presa za kosu je nova i poboljšana verzija originalne prese za kosu istaknutog brenda za negu kose L'Oreal Professionnel Paris. Zahvaljujući najsavremenijim inovacijama, SteamPod 4.0 je mnogo više od prese za kosu. To je višenamenski profesionalni uređaj za oblikovanje kose koji može da ispravi i uvije sve tipove kose, dakle, najbolja presa za kosu na tržištu.

 

Presa za kosu na paru SteamPod 4.0 donosi:​

  • 3x brži rezultat
  • 2x glatkiji rezultat
  • Do 95% manje lomljenja kose

 

Prednosti Steampod 4 Loreal prese za kosuPrednosti Steampod 4 Loreal prese za kosu

Ostvarite svoje snove o kosi snagom pare. Novi L'Oreal SteamPod 4.0 nudi neograničene mogućnosti oblikovanja za sve tipove kose, od kovrdžave do ravne. Dolazi sa 3 različita češlja za optimizaciju pare, svaki dizajniran za specifičnu teksturu kose.

 

Steampod 4.0 ima dobro dizajniran rotirajući kabl za 360°, za dodatnu udobnost upotrebe. Takođe, uređaj ima rezervoar za vodu od 41 ml koji ima dovoljno pare da ispravi celu kosu.

 

SteamPod 4 sa većim pločicama, setom od 3 češlja i patentiranom parnom tehnologijomSteamPod 4 sa većim pločicama, setom od 3 češlja i patentiranom parnom tehnologijom

Način upotrebe SteamPod 4.0 prese za kosu na paru:​

Uređaj ima integrisan rezervoar za vodu i temperatura se može podesiti. Koristite presu za kosu u pravcu strelica naznačenih na njemu. Koristite na suvoj kosi. Koristite presu za kosu sa Steampod kremom i mlekom: ova dva proizvoda pomažu u zaštiti kose od toplote i pružaju intenzivnu glatkoću.

 

Kada se ovaj uređaj koristi zajedno sa Steampod serumom, možete uživati u glatkoj kosi sa zaštitom od vlage do 3 dana. Serum se može koristiti sam kao završni sloj ili zajedno sa kremom ili mlekom za dodatnu zaštitu osetljive kose.​​

Za još fenomenalnih L'Oreal Paris proizvoda za kosu, posetite naš web shop.

steampod 4 presa za kosu i devojke sa kovrdžavom, ravnom i talasastom kosomsteampod 4 presa za kosu i devojke sa kovrdžavom, ravnom i talasastom kosom

Napiši recenziju:
Recenzirate:L'Oreal Professionnel SteamPod 4.0 Parna Presa za Kosu
Vaša ocena