NuFACE Trinity+ Pro Mikrostrujni Uređaj za Tretman Kože

-20%

NuFACE Trinity+ Pro Mikrostrujni Uređaj za Tretman Kože

Special Price 39.480,00 RSD Regularna cena 49.350,00 RSD
Nedostupno
Nema na lageru
SKU
LJ72025

NuFace Trinity Plus Pro je pametni uređaj za stimulaciju mišića lica, vrata i dekoltea za kućnu upotrebu koji radi na principu prenosa mikrostruja.

 

Kupite ovaj proizvod i zaradite 39480 poena

NUFACE TRINITY PRO

NuFace Trinity + PRO je pametan uređaj za stimulaciju mišića lica, vrata i dekoltea za kućnu upotrebu, koji radi na principu prenosa mikrostruja. Uređaj radi u kombinaciji sa Microcurrent Skincare sa IonPLEKS®-om za slanje mikrostruja sve do mišića lica.

 

Mikrostruja je niskofrekventna električna struja koja u obliku nežnih talasa prodire ispod kože i tkiva i stimuliše mišiće. Sa godinama se naš metabolizam usporava, a smanjuje se i snaga bioelektrične struje koju proizvodi naše telo. To dovodi do opuštene kože, iskrivljenih kontura lica i pojave bora, koje mikrostruja preoblikuje i zateže.

 

Pre samog tretmana aparatom, površina kože koja se tretira mora biti tretirana NuFACE mikrostrujnim aktivatorom kako bi se koža ovlažila i obezbedila optimalna provodljivost mikrostruja. Dve sferne elektrode se zatim nežno klize preko kože lica da isporuče električne impulse u skladu sa izabranim intenzitetom tretmana. Mikrostruja je estetski modalitet koji provodi električnu struju u milionitim delovima ampera i ima sposobnost da poboljša konture lica i čvrstinu kože i mišića.

 

NuFace Trinity Plus Pro uređaj je dizajniran da stimuliše velike površine lica i vrata, kao što su vilica, jagodice i čelo. Ne koristite uređaj direktno iznad središnje linije vrata. Koristeći lagani do srednji pritisak, podignite jednu stranu lica i vrata kliznim pokretom. Uvek vodite računa da obe sferne elektrode budu u kontaktu sa kožom tokom tretmana.

 

Funkcija Boost-Button povećava protok mikrostruje za 25% u oblastima gde vam je potrebno dodatno toniranje, podizanje i oblikovanje.

 

KLINIČKI REZULTATI PRIMENE NUFACE TRINITY+ PRO UREĐAJA ZA TRETMAN KOŽE LICA, VRATA I DEKOLTEA:

 

Trenutni rezultati*:
• kod 91% ispitanika vidimo poboljšanu konturu obraza

• 90% ispitanika potvrđuje generalno zategnutiji izgled lica

 

Rezultati nakon 60 dana**:
• kod 93% ispitanika vidimo smanjenje dubokih bora na čelu
• 91% ispitanika potvrđuje zategnutiju i čvršću vilicu

 

*Rezultati upitnika sprovedenog 15 minuta nakon tretmana ispitanika
**Rezultati upitnika sprovedenog nakon 60 dana upotrebe

 

Za još fenomenalnih NuFace proizvoda za negu kože posetite naš web shop. 

 

Više informacija
Bruto masa, g 0
Napiši recenziju:
Recenzirate:NuFACE Trinity+ Pro Mikrostrujni Uređaj za Tretman Kože
Vaša ocena