NuFACE Trinity+ Pro Mikrostrujni Uređaj za Tretman Kože

NuFACE Trinity+ Pro Mikrostrujni Uređaj za Tretman Kože

Na stanju
SKU
LJ72025

NuFace Trinity Plus Pro je pametni uređaj za stimulaciju mišića lica, vrata i dekoltea za kućnu upotrebu koji radi na principu prenosa mikrostruja.

 

Kupite ovaj proizvod i zaradite 49350 poena

NUFACE TRINITY PRO

NuFace Trinity + PRO je pametan uređaj za stimulaciju mišića lica, vrata i dekoltea za kućnu upotrebu, koji radi na principu prenosa mikrostruja. Uređaj radi u kombinaciji sa Microcurrent Skincare sa IonPLEKS®-om za slanje mikrostruja sve do mišića lica.

 

Mikrostruja je niskofrekventna električna struja koja u obliku nežnih talasa prodire ispod kože i tkiva i stimuliše mišiće. Sa godinama se naš metabolizam usporava, a smanjuje se i snaga bioelektrične struje koju proizvodi naše telo. To dovodi do opuštene kože, iskrivljenih kontura lica i pojave bora, koje mikrostruja preoblikuje i zateže.

 

Pre samog tretmana aparatom, površina kože koja se tretira mora biti tretirana NuFACE mikrostrujnim aktivatorom kako bi se koža ovlažila i obezbedila optimalna provodljivost mikrostruja. Dve sferne elektrode se zatim nežno klize preko kože lica da isporuče električne impulse u skladu sa izabranim intenzitetom tretmana. Mikrostruja je estetski modalitet koji provodi električnu struju u milionitim delovima ampera i ima sposobnost da poboljša konture lica i čvrstinu kože i mišića.

 

NuFace Trinity Plus Pro uređaj je dizajniran da stimuliše velike površine lica i vrata, kao što su vilica, jagodice i čelo. Ne koristite uređaj direktno iznad središnje linije vrata. Koristeći lagani do srednji pritisak, podignite jednu stranu lica i vrata kliznim pokretom. Uvek vodite računa da obe sferne elektrode budu u kontaktu sa kožom tokom tretmana.

 

Funkcija Boost-Button povećava protok mikrostruje za 25% u oblastima gde vam je potrebno dodatno toniranje, podizanje i oblikovanje.

 

KLINIČKI REZULTATI PRIMENE NUFACE TRINITY+ PRO UREĐAJA ZA TRETMAN KOŽE LICA, VRATA I DEKOLTEA:

 

Trenutni rezultati*:
• kod 91% ispitanika vidimo poboljšanu konturu obraza

• 90% ispitanika potvrđuje generalno zategnutiji izgled lica

 

Rezultati nakon 60 dana**:
• kod 93% ispitanika vidimo smanjenje dubokih bora na čelu
• 91% ispitanika potvrđuje zategnutiju i čvršću vilicu

 

*Rezultati upitnika sprovedenog 15 minuta nakon tretmana ispitanika
**Rezultati upitnika sprovedenog nakon 60 dana upotrebe

 

Za još fenomenalnih NuFace proizvoda za negu kože posetite naš web shop. 

 

Više informacija
Bruto masa, g 0
Napiši recenziju:
Recenzirate:NuFACE Trinity+ Pro Mikrostrujni Uređaj za Tretman Kože
Vaša ocena