PMD Kiss

PMD Kiss

Na stanju
SKU
LJ00673

PMD sistem poljupca pruža pametan tretman protiv starenja koji rezultira punijim usnama.

Specijalno kreiran serum na bazi hijaluronske kiseline i jake formulacije ključnih aktivnih sastojaka stimuliše dodatnu proizvodnju kolagena na vašim usnama i obezbeđuje trenutno povećanje volumena vaših usana.

Kupite ovaj proizvod i zaradite 20299 poena

PMD KISS SISTEM

PMD sistem poljupca pruža pametan tretman protiv starenja koji rezultira punijim usnama. Uz specijalno kreiran serum na bazi hijaluronske kiseline i jake formulacije ključnih aktivnih sastojaka ovaj uređaj stimuliše dodatnu proizvodnju kolagena na vašim usnama i obezbeđuje trenutno povećanje volumena vaših usana.

Pametna pulsirajuća vakum tehnologija pruža vašim usnama nežni tretman protiv starenja rezultirajući glađe i punije usne, ublažavajući bore oko usana i istovremeno povećavajući njihov volumen. PMD pametna pulsirajuća tehnologija štiti vaše usne od oštećenja.

3001 kiss 5

Hidrakiss maska za usne sa jedinstvenom formulom na bazi hijaluronske kiseline i peptida stimuliše dodatnu hidrataciju Vaših usana i podstiče obnavljanje ćelija kože.

Uređaj dolazi sa 2 dodatna nastavka za tretman u dve veličine, koji su obogaćeni antibakterijskim kristalima aluminijuma za uklanjanje mrtvih ćelija kože i postizanje svežih i glatkih usana.

PMD Kiss tretmani smanjuju pojavu oštrih linija na usnama i pojavu bora. Podstiče volumen, za puniji i svežiji izgled vaših usana. Vraća i osvežava prirodnu boju usana i stimuliše proizvodnju kolagena kako bi vaše usne bile glatke i imale veći volumen odmah nakon tretmana.

Uređaj ima dva režima:

 1. Standardni režim za brzi tretman
 2. Usporeni režim za intenzivniji tretman

PMD Kiss je namenjen za svakodnevnu upotrebu.

Dužina tretmana zavisi od vaših preferencija i možete ga koristiti često i koliko god želite dok ne postignete željene rezultate.

Zbog malog i kompaktnog dizajna, uređaj možete da koristite u pokretu gde god da se nalazite.

Koristite uređaj pre nanošenja šminke na usne da biste izgladili postojeće bore i oštre linije na usnama i tako postigli savršen i besprekoran izgled.

Rezultati primene PMD Kiss uređaja:

 • 91% korisnika primetilo je povećanje volumena usana odmah nakon tretmana PMD KISS
 • 81% korisnika potvrdilo je glatkiji i mlađi izgled usana odmah nakon tretmana PMD KISS
 • 76% korisnika primetilo je jaču prirodnu boju usana
 • 81% korisnika potvrdilo je smanjenje pojave bora i oštrih finih linija u predelu usana i oko usana

3001 kiss 4

KAKO SE KORISTI:

 1. Nanesite Smart Lip Plumping Serum na čista, suva usta.
 2. Uključite PMD Kiss sistem. Stavite uređaj direktno na usne da biste napravili vakum. Lagano pomerajte uređaj koji će početi da pulsira i sisati usne dok ne postignete željene rezultate.
 3. Nanesite Hidrakiss masku za usne i ostavite da odstoji najmanje 5 minuta da biste postigli željeni anti-age rezultat.
 4. Nanesite svoj omiljeni sjaj ili ruž za usne da biste istakli željeni rezultat punijih i glatkijih usana.

3001 kiss 2

PMD KISS sistem uključuje:

 • PMD KISS sistemski uređaj za antiage i rezultat punjenja usana
 • Hidrakiss serum za usne
 • 2 Hidrakiss maske za usne
 • Kissfoliator & Kisser saveti za proširenje tretmana u dve veličine - manjoj i većoj
 • punjač
 • Garancija

Otvor za punjenje uređaja se nalazi na dnu samog uređaja.

Povežite uređaj sa punjačem.

Crveno svetlo označava da se PMD Kiss sistem puni. Lampica će početi da treperi zeleno kada se vaš uređaj potpuno napuni. Uređaj se puni u proseku 3-5 sati da bi se potpuno napunio.

NAPOMENA -> uređaj se mora napuniti najmanje 2 sata pre prve upotrebe, a nakon prvog punjenja, punite uređaj po potrebi.

Napiši recenziju:
Recenzirate:PMD Kiss
Vaša ocena