SmoothSkin Pure Mini IPL Uređaj za Uklanjanje Dlaka

SmoothSkin Pure Mini IPL Uređaj za Uklanjanje Dlaka

Special Price 29.393,00 RSD Regularna cena 41.999,00 RSD
Na stanju
SKU
LJ78352
  • Najnapredniji IPL uređaj u smanjenim dimenzijama
  • Jednostavan je za korišćenje
  • Poseduje inteligentno i personalizovano prilagođavanje vašoj koži

Kupite ovaj proizvod i zaradite 29393 poena

 

Predstavljamo SmoothSkin Pure Mini!

 

Uklonite do 97% dlaka za samo 12 nedelja!

SmoothSkin Pure Mini je naš najmanji IPL uređaj do sada, sa klinički dokazanim rezultatima za samo četiri nedelje upotrebe.

 

Dvostruko brži i duplo snažniji od konkurentskih uređaja, SmoothSkin Pure Mini omogućava tretman celog tela za samo 10 minuta zahvaljujući snazi od 3-4 J/cm2 i 150 treptaja u minuti!

 

Smoothskin pure Mini za kožu bez dlačicaSmoothskin pure Mini za kožu bez dlačica

 

U SmoothSkin Pure Mini su ugrađene najnaprednije tehnologije i sigurnosne karakteristike, a odobren je od strane američke FDA za upotrebu na licu i telu.

 

Patentirana Smart Skin Sensing Tehnologija donosi čak četiri najnaprednija senzora kože koji precizno podešavaju rad uređaja i onemogućuju bliceve, ​​ako uređaj ne stane pravilno.

 

Smoothskin Pure Mini je Jednostavan ali svestran epilatorSmoothskin Pure Mini je Jednostavan ali svestran epilator

 

Uređaj poseduje aktivnu tehnologiju hlađenja vazduhom tako da vam nisu potrebni dodatni uređaji za hlađenje. Bezbedno postizanje velike snage je izuzetno složeno, zbog čega SmoothSkin Pure Mini uređaj ima našu patentiranu tehnologiju aktivnog vazdušnog hlađenja koja garantuje bezbednost kože u svakom trenutku.

 

Hladan vazduh se uvlači kroz ventilacione otvore i cirkuliše preko lampe i unutrašnjih delova uređaja. Vruć vazduh se vraća nazad kroz izduv, sprečavajući pregrevanje uređaja i vaše kože.

 

Smoothskin pure mini sadrži napredne funkcijeSmoothskin pure mini sadrži napredne funkcije

 

Magnetno pričvršćen adapter za osetljiva područja znatno olakšava i pomaže bržem uklanjanju dlačica oko usana, pazuha i drugih teško dostupnih delova tela.

 

Smoothskin pure mini sadrži sigurnu IPL tehnologiju za telo i liceSmoothskin pure mini sadrži sigurnu IPL tehnologiju za telo i lice
Napiši recenziju:
Recenzirate:SmoothSkin Pure Mini IPL Uređaj za Uklanjanje Dlaka
Vaša ocena