SmoothSkin Pure Mini

SmoothSkin Pure Mini

Na stanju
SKU
LJ78329
  • Smoothskin Pure Mini je naš najnapredniji IPL uređaj u smanjenim dimenzijama
  • Jednostavan za korišćenje
  • Smoothskin Pure Mini je do 2x snažniji i 2x brži od konkurencije
  • Inteligentno i personalizovano prilagođavanje vašoj koži
  • Najnaprednije bezbednosne funkcije ikada u jednom IPL uređaju

Kupite ovaj proizvod i zaradite 41999 poena

 

Predstavljamo SmoothSkin Pure Mini!

 

Uklonite do 97% dlaka za samo 12 nedelja!

SmoothSkin Pure Mini je naš najmanji IPL uređaj do sada, sa klinički dokazanim rezultatima za samo četiri nedelje upotrebe.

 

Dvostruko brži i duplo snažniji od konkurentskih uređaja, SmoothSkin Pure Mini omogućava tretman celog tela za samo 10 minuta zahvaljujući snazi od 3-4 J/cm2 i 100 treptaja u minuti!

 

 

Ugradili smo najnaprednije tehnologije i sigurnosne karakteristike u SmoothSkin Pure Mini - odobren je od strane američke FDA za upotrebu na licu i telu.

 

Patentirana Smart Skin Sensing Technologija donosi čak četiri najnaprednija senzora kože koji precizno podešavaju rad uređaja i onemogućuju bliceve ​​ako uređaj ne stane pravilno.

 

 

Aktivna tehnologija hlađenja vazduhom tako da nam nisu potrebni dodatni uređaji za hlađenje. Bezbedno postizanje velike snage je izuzetno složeno, zbog čega SmoothSkin Pure Mini imaju našu patentiranu tehnologiju aktivnog vazdušnog hlađenja koja garantuje bezbednost kože u svakom trenutku.

 

Hladan vazduh se uvlači kroz ventilacione otvore i cirkuliše preko lampe i unutrašnjih delova uređaja. Vrući vazduh se vraća nazad kroz izduv, sprečavajući pregrevanje uređaja i vaše kože.

 

 

Magnetno pričvršćen adapter za osetljiva područja znatno olakšava i brže uklanjanje dlačica oko usana, pazuha i drugih teško dostupnih delova tela.

 

Napiši recenziju:
Recenzirate:SmoothSkin Pure Mini
Vaša ocena