STYLPRO SQUEEZE ČISTAČ SUNĐERA ZA SMINKANJE

STYLPRO SQUEEZE ČISTAČ SUNĐERA ZA SMINKANJE

Na stanju
SKU
LJ33203

STYLPRO SQUEEZE JE NAJINOVATIVNIJA METODA ČIŠĆENJA SUĐERA ZA ŠMINKU koja dubinski čisti vaše sunđere za šminkanje u roku od 1 minuta, stiskajući ih i rotirajući ih kako bi povratili prvobitni sjaj.

Za najbolji rezultat čišćenja sunđera za šminkanje, koristite vegansku tečnost "Sponge Sparkle" i zagrejanu vodu do tačke ključanja da biste očistili svoje sunđere i oslobodili se bakterija, ostataka šminke i druge prljavštine.

Sunđeri su spremni za ponovnu upotrebu odmah nakon čišćenja.

Kupite ovaj proizvod i zaradite 7120 poena

Najinovativnija metoda čišćenja sunđera za šminkanje koja dubinski čisti vaše sunđere u roku od 1 minuta, stiskajući ih i rotirajući ih kako bi povratili prvobitni sjaj.

Za najbolji rezultat čišćenja sunđera za šminkanje, koristite vegansku tečnost "Sponge Sparkle" koja se dobije u ovom paketu i direktno zagrejanu vodu do tačke ključanja da biste očistili svoje jaje za šminkanje i oslobodili se bakterija, ostataka šminke i druge prljavštine.

Sunđeri su spremni za ponovnu upotrebu odmah nakon čišćenja.

stylpro squeeze 6

Paket uključuje:
  • Glavno kućište za štampu - "PRESS"
  • Električni dodatak za rotaciju šljunka - "PEEBLE" i baterije
  • Kontejner za čišćenje i 85ml "Sponge Sparkle" veganska tečnost za čišćenje

PREDNOSTI UPOTREBE SQUEEZE ČISTAČA: Vaši sunđeri za šminkanje će trajati duže i uštedećete novac umesto da s vremena na vreme kupujete nove sunđere za šminkanje.

stylpro squeeze 4

Što manje sunđera kupujete, manje sunđera se baca i šalje na deponije. Čistač sunđera za šminku radi brže i efikasnije od većine tradicionalnih metoda čišćenja.

"Sponge Sparkle" veganska tečnost za čišćenje sunđera je lakša i brža za čišćenje dugotrajne podloge za šminku od običnog sapuna. Kućište pod pritiskom stiska vaše sunđere 5 puta jače nego što možete da stisnete rukom, tako da više ne morate ručno da stiskate svoje prljave sunđere.

Kućište pod pritiskom takođe, smanjuje upotrebu vode, energije i vremena koje ste trošili na klasično čišćenje sunđera za šminku.

KAKO OPRATI SUNĐER ZA ŠMINKU UZ POMOĆ STYLPRO SQUEEZE ČISTAČA

  • Stavite prljavi sunđer za šminku u posudu za čišćenje.
  • Nakapajte svoj sunđer sa 20 ml tečnosti za čišćenje veganskog sunđera "Sponge Sparkle".
  • Za najbolje rezultate umasirajte sunđer u rastvor za čišćenje pomoću kućišta pod pritiskom.
  • Pažljivo dolijte kipuću vodu do označenog nivoa.
  • Pritisnite dugme PRESS na kućištu prese, izvucite držač i zaključajte ga u otvorenom položaju.

20211006 img 0046 3squeeze sparkle 250ml hr

Koristeći otvoreno kućište pod pritiskom, pritisnite sunđer na dno posude nekoliko puta. Za najbolje rezultate sačekajte 60 sekundi.

Uklonite sunđer za šminkanje koristeći otvoreno kućište, uverite se da je sunđer unutar kućišta, zatim pažljivo vratite držač u kućište i pritisnite sunđer za šminku u zatvoreni položaj.

stylpro squeeze 1

Dodajte električni nastavak za rotaciju, uključite ga i rotirajte sunđer za šminkanje do njegovog originalnog sjaja. U zavisnosti od toga kada ste poslednji put očistili sunđer za šminkanje, možda ćete morati da ponovite postupak.

Napiši recenziju:
Recenzirate:STYLPRO SQUEEZE ČISTAČ SUNĐERA ZA SMINKANJE
Vaša ocena