Masaza lica gua sha kamenom

Otkrivanje Tajni Lečenja Gua Sha Masažom

Jedna drevna metoda tretmana kože koja je danas popularna u industriji lepote je Gua Sha masaža. Gua Sha se vekovima koristi za lečenje raznih zdravstvenih stanja na svim delovima tela, a korene vuče u tradicionalnoj kineskoj medicini. U ovom blogu vam otkrivamo tajne isceljenja Gua Sha masažom i kako da je primenite u svojoj rutini ulepšavanja.

Upotreba Gua Sha masaže, u svakodnevnoj beauty rutini, poboljšava izgled lica i stanje kože. To je odličan tretman za detoksikaciju koji deluje na različita stanja lica, od smanjenja bora do ublažavanja napetosti.

 

Set gua sha kamen i roler za lice

 

Šta je Gua Sha masaža?

Gua Sha je tehnika lečenja koju koristi većina akupunkturista. Njegovo značenje se slobodno prevodi kao 'struganje, trljanje ili guranje'. Drugim rečima, Gua Sha je vrsta masaže uz pomoć alata sa glatkim ivicama, obično napravljenim od žada ili kvarca.
Redovno tretiranje poludragim Gua Sha kamenom ima brojne zdravstvene prednosti:

• Poboljšava cirkulaciju
• Detoksikacija
• Ublažava bol
• Podmlađuje kožu lica
 

Gua Sha masaža kao deo vaše rutine ulepšavanja

Započnite tretman odabirom visokokvalitetnog Gua Sha alata. Rox'n'Roll Jade roler za lice i Gua Sha kamen od žada, podstiču cirkulaciju, stimulišu limfni sistem i limfnu drenažu celog lica. Rox'n'Roll Quartz roler za lice i Gua Sha kamen od kvarca imaju istu funkciju.

Gua Sha kamen od žada ili ružičastog kvarca, zbog svojih rashladnih svojstava, pomaže u oslobađanju toksina iz tela, ublažava napetost mišića, smanjuje otok i poboljšava elastičnost kože. Uvođenje Gua Sha masaže u vašu beauty rutinu može vam dati svetliji ten, smanjiti fine bore i podmladiti kožu lica.

Započnite tretman čišćenjem područja koje želite da tretirate, a zatim nanesite nekoliko kapi ulja za lice ili seruma za lice. Držite Gua Sha kamen pod uglom od 15 do 30 stepeni u odnosu na kožu i lagano pritisnite. Počnite laganim pokretima nagore, prateći konture lica ili tela i fokusirajte se na područja veće napetosti. Za bolji efekat masaže, pređite rolerom za lice preko tretiranog područja.

 

Roler za lice i Gua Sha kamen od kvarca

 

Uključivanjem Gua Sha masaže u svoju rutinu ulepšavanja, možete iskoristiti vekovima staru mudrost i iskusiti transformativnu moć ove jednostavne, ali duboke umetnosti lečenja. Prihvatite terapeutski dodir Gua Sha kamena i rolera za lice i otključajte novi nivo blagostanja na svom putu do zdravije i uravnoteženije kože. Iskoristite našu specijalnu ponudu za ovaj komplet i priuštite sebi Gua Sha masažu iz udobnosti svog doma.