PMD Clean Pro Obsidian

PMD Clean Pro Obsidian

Na stanju
SKU
LJ03116

PMD Clean Pro OB je pametno sredstvo za čišćenje lica zasnovano na tehnologiji SonicGlov i ActiveVarmth sa kamenom od opsidijana kako biste vašu svakodnevnu rutinu lepote podigli na viši nivo.

PMD Clean Pro OB je pametno sredstvo za čišćenje lica zasnovano na tehnologiji SonicGlov i ActiveVarmth sa kamenom od opsidijana kako biste vašu svakodnevnu rutinu lepote podigli na viši nivo.

Svakodnevna upotreba ActiveVarmth tehnologije ublažava nesavršenosti na vašem licu.

Pogodno i za muškarce!

cleanproob lifestyle 24

U kombinaciji sa preparatima pre i posle brijanja, prodire duboko u pore i tako podstiče dodatnu hidrataciju i ublažava posekotine nakon brijanja.

Tehnologija pulsiranja Sonic Glov razbija prljavštinu i masnoću unutar pora pri 7.000 vibracija u minuti dok deluje savršenom frekvencijom za podizanje, učvršćivanje i toniranje kože.

Uređaj koristi toplotnu terapiju u kombinaciji sa tehnologijom pulsiranja SonicGlov i dragim kamenom opsidijanom, koji eliminiše toksine, smanjuje crvenilo i povećava elastičnost kože.

cleanproob lifestyle 17 copy

Prednosti korišćenja PMD Clean PRO OB uređaja:

Dubinski čisti kožu

Minimizira pojavu mitesera i kontaminacije kože

Smanjuje zadržavanje ulja i pojavu masti

Podiže, učvršćuje i poboljšava tonus kože

Promoviše apsorpciju proizvoda za negu kože

Tehnologija SonicGLov uklanja i razbija prljavštinu i masnoću iz pora brzinom od 7.000 vibracija u minuti tako što snažnom frekvencijom podiže, učvršćuje i tonizira kožu.

cleanproob lifestyle 18

Tehnologija aktivnog grejanja - ActiveVarmth se nalazi u glavi uređaja i pruža toplotnu terapiju u kombinaciji sa SoncGLov pulsacijama koje dodatno aktiviraju vaše proizvode za negu kože i dublje se upijaju, pružajući tako bolji efekat.

Ultrahigijenski medicinski silikon je antibakterijski, otporan na mirise, hipoalergen i vodootporan. Glava uređaja nikada neće morati da se menja.

Ovaj moćni uređaj ima dovoljno nežnih vlakana da bude pogodan za sve tipove kože. Ima 4 prilagodljiva režima i pruža čitav niz opcija za čišćenje.

4002 blackob 7

Poludragi kamen opsidijan eliminiše toksine, smanjuje crvenilo i poboljšava elastičnost kože.

KAKO SE KORISTI:

Potopite lice u toplu vodu i nežno umasirajte sredstvo za čišćenje

Potopite uređaj pod tekuću vodu i uključite uređaj. Preporučujemo korišćenje jednog od dva režima rada za optimalne rezultate čišćenja

Nežno pomerajte glavu uređaja kružnim pokretima preko celog lica. Slobodno ostanite u oblastima za koje smatrate da vam treba više vremena.

Isperite lice i PMD sredstvo za čišćenje i dobro osušite

Nanesite svoj omiljeni proizvod za negu kože koristeći poleđinu PMD Cleansing uređaja u režimu 3 ili 4. Aktivacijom toplotne terapije, proizvod za negu klica će imati bolji i snažniji efekat jer će se upijati duboko u vašu kožu.

cleanproob lifestyle 20

Preporučujemo korišćenje režima 3 ili 4 za optimalnu masažu lica.

Da biste povećali apsorpciju regenerirajuće maske protiv starenja sa kolagenom, koristite termalnu ActiveVrmth tehnologiju na svom PMD Clean PRO OB uređaju da dodatno masirate aktivne sastojke. Da biste poboljšali tretman protiv starenja, uključite režim 3 ili 4 na uređaju za učvršćivanje i toniranje kože.

Napiši recenziju:
Recenzirate:PMD Clean Pro Obsidian
Vaša ocena