PMD Clean Pro Obsidian Uređaj za Čišćenje Lica

PMD Clean Pro Obsidian Uređaj za Čišćenje Lica

Na stanju
SKU
LJ03116

PMD Clean Pro OB je pametno sredstvo za čišćenje lica zasnovano na tehnologiji SonicGlow i ActiveWarmth sa opsidijan kamenom, a pomaže vam kako biste vašu svakodnevnu rutinu lepote podigli na viši nivo

Kupite ovaj proizvod i zaradite 24700 poena

PMD Clean Pro Obsidian


PMD Clean Pro OB je pametno sredstvo za čišćenje lica zasnovano na tehnologiji SonicGlow i ActiveWarmth sa kamenom od opsidijana kako biste vašu svakodnevnu rutinu lepote podigli na viši nivo. Svakodnevna upotreba ActiveWarmth tehnologije ublažava nesavršenosti na vašem licu, a pogodno je i za muškarce!

Devojka Koristi PMD clean Pro Obsidian za Čišćenje Lica

U kombinaciji sa preparatima pre i posle brijanja, prodire duboko u pore i tako podstiče dodatnu hidrataciju i ublažava posekotine nakon brijanja. Tehnologija pulsiranja Sonic Glow razbija prljavštinu i masnoću unutar pora pri 7.000 vibracija u minuti dok deluje savršenom frekvencijom za podizanje, učvršćivanje i toniranje kože. Uređaj koristi toplotnu terapiju u kombinaciji sa tehnologijom pulsiranja SonicGlow i dragim kamenom opsidijanom, koji eliminiše toksine, smanjuje crvenilo i povećava elastičnost kože.

Muškarac Koristi PMD clean Pro Obsidian za Čišćenje Lica

Prednosti korišćenja PMD Clean PRO OB uređaja:

  • Dubinski čisti kožu
  • Minimizira pojavu mitesera i kontaminacije kože
  • Smanjuje zadržavanje ulja i pojavu masti
  • Podiže, učvršćuje i poboljšava tonus kože
  • Promoviše apsorpciju proizvoda za negu kože

PMD Clean Pro Obsidian Uređaj sa Kamencicima Opsidijana

Tehnologija aktivnog grejanja - ActiveWarmth se nalazi u glavi uređaja i pruža toplotnu terapiju u kombinaciji sa SonicGlow pulsacijama koje dodatno aktiviraju vaše proizvode za negu kože i dublje se upijaju, pružajući tako bolji efekat. Ultrahigijenski medicinski silikon je antibakterijski, otporan na mirise, hipoalergen i vodootporan. Glava uređaja nikada neće morati da se menja. Ovaj moćni uređaj ima dovoljno nežnih vlakana da bude pogodan za sve tipove kože. Takođe, ima 4 prilagodljiva režima i pruža čitav niz opcija za čišćenje.

Muskarac čisti lice sa opsidijan kamenom

Poludragi opsidijan kamen eliminiše toksine, smanjuje crvenilo i poboljšava elastičnost kože.


KAKO SE KORISTI PMD CLEAN PRO OBSIDIAN UREĐAJ:

  • Potopite lice u toplu vodu i nežno umasirajte sredstvo za čišćenje,
  • Potopite uređaj pod tekuću vodu i uključite uređaj. Preporučujemo korišćenje jednog od dva režima rada za optimalne rezultate čišćenja,
  • Nežno pomerajte glavu uređaja kružnim pokretima preko celog lica. Slobodno ostanite u oblastima za koje smatrate da vam treba više vremena,
  • Isperite lice i PMD sredstvo za čišćenje i dobro osušite.

Nanesite svoj omiljeni proizvod za negu kože koristeći poleđinu PMD Cleansing uređaja u režimu 3 ili 4. Aktivacijom toplotne terapije, proizvod za negu lica će imati bolji i snažniji efekat jer će se upijati duboko u vašu kožu.

Žena cisti lice sa PMD Clean Pro Obsidian uređajem

Da biste povećali apsorpciju regenerišuće maske protiv starenja sa kolagenom, koristite termalnu ActiveWarmth tehnologiju na svom PMD Clean PRO OB uređaju da dodatno masirate aktivne sastojke. Da biste poboljšali tretman protiv starenja, uključite režim 3 ili 4 na uređaju za učvršćivanje i toniranje kože.

Ovaj uređaj dolazi i u roze varijanti obogaćen roze kvarc kamenom - PMD Clean Pro RQ uređaj.

Napiši recenziju:
Recenzirate:PMD Clean Pro Obsidian Uređaj za Čišćenje Lica
Vaša ocena