STYLPRO Facial Steamer Jonska Sauna za Lice

-20%

STYLPRO Facial Steamer Jonska Sauna za Lice

Special Price 5.392,00 RSD Regularna cena 6.740,00 RSD
Na stanju
SKU
LJ33244

StylPro 4 u 1 SPA sauna za lice radi na principu oslobađanja jonske pare koja dopire do dubljeg sloja kože i dodatno hidrira vašu kožu.

Kupite ovaj proizvod i zaradite 5392 poena

Dodajte malo spa zadovoljstva u svoju svakodnevnu rutinu sa StylPro Facial Steamer 4 u 1 jonskom saunom za lice, koja radi na principu oslobađanja jonske pare koja je manje gustine od pare koju emituju tradicionalni aparati za parenje lica, i dopire do dubljeg sloja kože i više je hidrira.


Ova sauna za lice ima 4 funkcije za potpuni spa užitak.

Stylpro Sauna za Lice 4 u 1

Jednostavno napunite rezervoar za vodu destilovanom ili dejonizovanom vodom, okrenite glavni prekidač na željenu funkciju i uživajte u sopstvenom spa tretmanu u toplini svog doma.


Kako se koristi StylPro 4 u 1 sauna za lice?


FACE SPA (aparat za parenje lica)

Postavite rezervoar za vodu, okrenite prekidač u željeni položaj. Aparat će početi da emituje paru nakon otprilike jednog minuta. Pre nego što licem priđete aparatu, ručno proverite temperaturu pare da biste izbegli moguće opekotine. Lice mora biti udaljeno najmanje 25 cm od uređaja. Usmerite Face Spa na vrh brade tako da para obuhvati celo lice. Obavezno isključite uređaj nakon upotrebe.

Devojka koristi StylPro Face Spa uredjaj za parenje lica

UREĐAJ ZA ZAGREVANJE PEŠKIRA ZA LICE

Okrenite uređaj u smeru suprotnom od kazaljke na satu da biste otključali položaj. Odvojite glavu uređaja za paru od tela uređaja i stavite uredno presavijeni peškir u telo uređaja na predviđeno mesto.

Stylpro Facial Steamer za zagrevanje peskira za lice

Vratite glavu uređaja na telo uređaja, zaključajte položaj i uključite uređaj. Okrenite glavni prekidač na željenu funkciju grejanja peškira za lice. Ostavite peškir u aparatu dva minuta da se zagreje. Otključajte uređaj i uklonite peškir kleštima ili pincetom. Sačekajte da se peškir dovoljno ohladi pre nego što ga stavite na lice.

Stylpro Facial Steamer i roler za lice od kvarca

 

AROMATERAPIJA

Dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja u mernicu. Postavite dozator u telo uređaja za paru i okrenite ga u zaključani položaj. Sačekajte da se plavo svetlo pojavi oko glavnog prekidača. Držite uređaj 25 cm od nozdrva.


OVLAŽIVAČ VAZDUHA

Napunite rezervoar za vodu. Okrenite glavni prekidač u željeni položaj. Aparat će početi da emituje paru u narednih 40 minuta kako bi ovlažio vazduh u prostoriji.Više informacija
EAN Kod 5060288332441
Bruto masa, g 1.235
Gabariti pakiranja
/heightlengthweightwidth
PAL 195 1.200 86.400 800
SLOJN/A - nije dostupnoN/A - nije dostupno 21.600N/A - nije dostupno
VANJSKI 650 420 10.800 530
Napiši recenziju:
Recenzirate:STYLPRO Facial Steamer Jonska Sauna za Lice
Vaša ocena