StylPro Glam & Groove Hollywood Vanity Music Kozmetičko Ogledalo

-25%

StylPro Glam & Groove Hollywood Vanity Music Kozmetičko Ogledalo

Special Price 8.700,00 RSD Regularna cena 11.600,00 RSD
Na stanju
SKU
LJ33217

Kozmetičko ogledalo koje pušta muziku, bežično puni vaš telefon, pruža savršeno osvetljenje za nanošenje šminke, povezuje pozive preko ugrađenih zvučnika i još mnogo toga.

Kupite ovaj proizvod i zaradite 8700 poena

OGLEDALO ZA ŠMINKANJE STYLPRO GLAM & GROOVE HOLLYWOOD VANITY MUSIC 

 

Savršen je za ulepšavanje sa prijateljima pre noćnog izlaska ili jutarnje rutine lepote. Pustite svoju omiljenu plejlistu pre izlaska, jutarnji podkast, vodič za šminkanje, a možete čak i da razgovarate sa prijateljima putem poziva ili video ćaskanja dok se šminkate.

 

Luksuzne holivudske sijalice sa mogućnošću zatamnjivanja pružaju savršeno osvetljenje uz koje možete da se pripremite za izlazak sa daškom glamura iz Los Anđelesa. Poboljšajte celokupno iskustvo sa svojim omiljenim pesmama jednostavnim povezivanjem preko bilo kog Bluetooth uređaja sa Glam & Groove ogledalom i puštajte muziku direktno sa mobilnog telefona, računara ili tableta.

Povezivanje muzičkog ogledala STYLPRO GLAM & GROOVE HOLLYWOOD sa mobilnim uredjajemPovezivanje muzičkog ogledala STYLPRO GLAM & GROOVE HOLLYWOOD sa mobilnim uredjajem

 

Možete da preusmeravate pozive i razgovarate sa prijateljima ili porodicom koristeći ogledalo dok se spremate da izađete. Baterija vašeg mobilnog telefona je skoro prazna? Nema problema, samo postavite mobilni telefon na praktični držač i napunite bateriju potpuno bežično.

Devojka Se Šminka I Sluša Muziku Istovremeno Sa Stylpro Glam & Groove Hollywood Vanity Music Kozmetičkim OgledalomDevojka Se Šminka I Sluša Muziku Istovremeno Sa Stylpro Glam & Groove Hollywood Vanity Music Kozmetičkim Ogledalom

 

Glam & Groove kozmetičko ogledalo ima čvrstu i neklizajuću osnovu koja vam omogućava da ga istaknete u spavaćoj sobi ili kupatilu i unesete glamur toaletnog stolića filmske zvezde direktno u svoj dom.

 

KLJUČNE PREDNOSTI/MOGUĆNOSTI STYLPRO GLAM & GROOVE HOLLYWOOD VANITY MUSIC KOZMETIČKOG OGLEDALA:

 

  • Pametna Bluetooth veza za sve Bluetooth uređaje
  • Pustite muziku direktno sa telefona, računara ili tableta
  • Zatamnjenje holivudskih svetla na ogledalu sa nežnim, belim sjajem - savršeno za nanošenje šminke i kozmetičkih proizvoda
  • Dizajn koji se rotira za 360° za luksuzno osvetljenje iz svakog ugla
  • Stalak za mobilni telefon sa ugrađenim bežičnim pametnim punjačem
  • Puni sve mobilne telefone koji podržavaju bežično punjenje baterija
  • Uključivanje i isključivanje laganim dodirom dugmeta
  • Opcija pametne memorije pamti sva podešavanja osvetljenja od poslednje upotrebe
  • Čvrsta, neklizajuća osnova

 

Za još neverovatnih StylPro kozmetičkih proizvoda posetite našu onlajn prodavnicu.

Više informacija
Bruto masa, g 0
Napiši recenziju:
Recenzirate:StylPro Glam & Groove Hollywood Vanity Music Kozmetičko Ogledalo
Vaša ocena